XIANG YANG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 988 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Xiang Yang. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2023 om 20:01 Volgens de bestelling was de bezorging gratis Bij bezorging aan de deur toch bezorgkosten op de bon ? Na een e-mail naar het restaurant kwam er een excuus maar blijft vreemd Ik bestel daar niet meer
14 jan 2023 om 19:32 Eten was heerlijk, maar dat wist ik, bestel hier vaker!
11 jan 2023 om 20:20 Heerlijk eten voor betaslbare prijzen en keurig op tijd geleverd
6 jan 2023 om 19:38 Zo als altijd prima
6 jan 2023 om 14:55 Één van de betere Chinezen in leiden
2 jan 2023 om 13:50 Bezorging wat laat, eten was het wachten waard.
27 dec 2022 om 14:10 De bezorging was 20 minuten te vroeg en stond om 16:40 voor de deur. Na diverse goede ervaringen, was het eten dit keer veel te zout, vooral de kip. Mijn gasten beaamde dit ook en vonden het eten niet geweldig. JAMMER, een gemiste kans!!!
24 dec 2022 om 19:48 Ik begrijp alle positieve reacties niet zo goed, De bezorging was weliswaar vlot, maar alle 8 bestelde gerechten hadden weinig tot geen smaak óf waren bremzout. De sauzen allen te vloeibaar, en zelfs de mie was smakeloos. Voor ons niet meer.
20 dec 2022 om 8:30 Met de bestelling ging van alles mis. En het duurde echt heel lang voor het eten kwam.2 uur Maar het eten zelf was fantastisch en 3 keer opgebeld met excuses. Je wacht lang maar dan heb je ook iets.
18 dec 2022 om 11:31 goed en lekker eten.
17 dec 2022 om 21:19 kon niet verder scrollen dan 90 minuten... was bijna 2 uur wachten... Eten was verder wel lekker, dus toch nog 3 sterren
17 dec 2022 om 19:00 Ik zeg u eerlijk beste Chinees van leiden!